dolenjske-toplice-bazen

Rehabilitacija, toplice 2023

Spoštovani člani!

Za člane Društva bolnikov Zebra v letu 2023 organiziramo dve različni rehabilitaciji oz. oddih v termah.

Nova opcija, ki jo bomo preizkusili prvič, je vikend paket v Biotermah Mala Nedelja 13.-15.1.2023. Imajo fibromialgikom primerno tople bazene, hotel je precej prenovljeno opremljen, hkrati pa imajo samopostrežno celotno večerjo, ugodno ceno, pa tudi okolica je čudovita. Da boste lažje preživeli mrzlo zimo in se hkrati podružili s sebi enakimi, ali se zgolj sprostili, vas vabimo z nami v Bioterme. Vikend paket zato, da se nam lahko pridružite tudi tisti, ki težje dobite dopust oz niste invalidsko upokojeni. Hkrati smo odprli tudi možnost podaljšanja na skupaj 4 dni, za tiste, ki si želijo vikend paket podaljšati. Pogoji letovanja in prijavnica so v priponki. Prijavnice sprejemamo do 20.11.2022!

Ponujamo tudi rehabilitacijsko bivanje v Dolenjskih toplicah od 21.-28.5.2023, kjer lahko koristite možnost fibromialgikov do vsakoletnih fizioterapij. Navadno lahko načeloma za to dobite tudi bolniški stalež. Nalog za fizioterapije z oznako hitro, mora biti v tem primeru poslan do 18.11.2022 v Dolenjske toplice, da vas uvrstijo na seznam, da boste na vrsti ravno ta teden.

Tudi ta prijavnica s pogoji letovanja je v priponki. V primeru fizioterapij, vas prosim, da se prijavite do 18.11., sicer se brez fizioterapij lahko prijavite do marca. Glede na to, da se imamo vsako leto v Dolenjskih toplicah tako lepo, da se s težavo razidemo, ker se spletejo tako lepe vezi, sem prepričana, da boste tudi letos z veseljem šli z nami tisti, ki ste že letovali, kakor tudi z odprtimi rokami sprejemamo vse nove, ki bi se nam radi priključili. Dolenjske toplice ponujajo tudi polno dodatnih animacij in različno tople bazene. Navadno pa se v tem času kopamo tudi zunaj.

Nekateri bomo šli na oba oddiha, saj nam omogočata lažje vzdrževanje remisije naše bolezni.

Srčno vabljeni, da se nam pridružite in se z nami imate lepo, ter se počutite sprejete!

Lep pozdrav!

Barbara Gros, predsednica Društva bolnikov Zebra

Delite naprej ...

Podobne objave